ابتدا تمام مواد را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود. فر را بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود و برای بهتر شدن کیک شیفون یک ظرف آب در طبقه پایین فر گذاشته تا با ایجاد رطوبت بافت کیک عالی شود. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و هر کدام را در کاسه جداگانه می ریزیم سفیده تخم مرغ را با تند ترین دور همزن می زنیم وقتی کف کرد و کمی حجم گرفت ۱ پیمانه از پودر قند گفته شده در دستور را اضافه کرده و دوباره با همزن می زنیم تا سفیده تخم مرغ فرم بگیرد و زمانی که ظرف را بر می گردانیم از ظرف نریزید سفیده را داخل یخچال بگذارید تا باقی مراحل را انجام دهید.
زرده تخم مرغ را با وانیل و ۱ پیمانه دیگر پودر قند مخلوط کرده و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آب جوش را اضافه می کنیم ( این مرحله خیلی حساس هست پس اصلا دست از همزدن نکشید ) وقتی آب جوش را ریختید تند هم بزنید تا زرده تخم مرغ از حالت آبکی خارج شود و کشدار شود حتما همزن روی دور تند باشد وگرنه زرده داخل آبجوش پخته می شوند.
سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کنید و به آرامی با کمک لیسک یا کفگیر به زرده تخم مرغ اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس مخلوط آرد را طی ۳ مرحله روی تخم مرغ ها الک کنید و با لیسک هم بزنید ( هم زدن حتما به آرامی شکل بگیرد و پف مواد گرفته نشود ).
قالب ۲۵ سانتی را چرب کرده (مواد باید ۱/۳ قالب را در بر بگیرد) و کف آن کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه بار به سطح کوبیده تا هوای اضافی آن خارج شود سپس در فر از قبل گرم شده بمدت ۶۰ دقیقه قرار دهید و با خلال دندان در ۱۰ دقیقه انتهای پخت چک کنید اگر نیاز بود تایم بیشتری دهید سپس از فر خارج کرده کمی که از حرارت افتاده از قالب دربیاورید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
منبع:
درباره این سایت